Over MAKZ

Bij MAKZ werken we dag in dag uit aan de hoogste kwaliteit in kalkzandsteen. Natuurlijk tegen een goede prijs. We letten steeds op wat belangrijk is voor afnemers en verwerkers. Daarom besteden we extra aandacht aan service en advies en denken we bij alles wat we doen aan het milieu. Bij MAKZ zijn we trots op onze kalkzandsteenproducten; ze worden geproduceerd door mensen met liefde voor het vak en hart voor hun bedrijf.

Onze hypermoderne fabriek in Oosterhout is uitgerust met de allernieuwste productiemiddelen. Daardoor bent u verzekerd van een kalkzandsteenproduct dat uw kwaliteitsverwachtingen waarschijnlijk zal overtreffen en verder willen wij flexibel inspelen op uw specifieke wensen of eisen als aannemer of handelaar.

Kalkzandsteen is van nature een milieuvriendelijk product dat geproduceerd wordt uit grondstoffen zoals kalk, zand en water. Wij voegen daar nog een extra dimensie aan toe. Voor de productie en het transport - zowel van de grondstoffen naar de fabriek als van de stenen en blokken naar de bouwplaats - zoeken we naar de technieken die het milieu het minst belasten. We hergebruiken gebroken kalkzandsteenproducten, recyclen verpakkingen en transporteren met de schoonste vrachtwagens. Ook onze geografisch strategische ligging, midden in het hart van bouwend Nederland, en de bereikbaarheid via het water dragen bij aan een beter milieu. Niet voor niets beschikt MAKZ kalkzandsteen over het 14001 certificaat. Daarnaast is onze constante inzet er op gericht kalkzandsteenproducten te produceren die kwalitatief beter zijn dan u mogelijk gewend bent.

MAKZ kalkzandsteen bv - Mechanisatieweg 5 - 4906 AE Oosterhout - T. 0162 471 100 -